Resum 2010/11 i Novetats 2012

Ja fa uns dies que ha començat el 2012 i abans de començar una nova temporada al Riff De La Setmana (RDLS) comentaré breument què ha donat de sí la primera temporada (Novembre 2010 - Desembre 2011).


Escrits

S'han publicat un total de 23 entrades, de les quals 16 entregues amb contingut propi del RDLS, 3 versions i una dins d'un apartat que tinc abandonat, el vanguardisme. Això fa un total de 20 entrades amb material audiovisual, que de mitjana surt a poc mes d'una publicació per mes, però estan concentrades en els primers mesos d'activitat del bloc.
Per la nova temporada 2012 intentaré que el ritme de publicacions sigui com a mínim mensual.


Visites

L'audiència total d'aquest primer període (11/11/2010 fins el 31/12/2011) ha estat de 1054 visites.
L'entrada més vista ha estat l'entrega #14, Marxa Medieval en Re menor, amb un total de 44 visites.
Al canal de YouTube el vídeo més vist correspon a la mateixa entrada, amb un total de 283 visites.


Web

Com bé podeu observar la web ha estat remodelada per donar-li un toc més distintiu i també s'ha reduït la càrrega de la pàgina principal amb l'opció 'Continua llegint >>' a cada entrada, deixant així els vídeos que es carreguin al obrir l'entrada corresponent i fent l'accés més ràpid per els que disposeu d'una connexió a internet més lenta o aquells que hi accediu amb un dispositiu mòbil.
Existeix l'opció de posar-se en contacte a través del correu electrònic del RDLS manelfera.rdls@gmail.com prement a sobre de la icona del sobre, situada a dalt a la dreta, on hi apareixen els logotips de les xarxes socials.


Anuncis

Agrairia que cada vegada que visiteu el RDLS, féssiu click ni que fos un sol cop als anuncis, per col·laborar així amb el desenvolupament del bloc!
Al cap i a la fi només heu de clicar i ja podeu tornar a explorar per aquí.


Novetats

La primera i més notòria de les novetats és el nou disseny de la pàgina, que visualment reflexa el que és la meva idea d'aquest bloc, una llibreta en la que fer anotacions sobre les idees que van sorgint tocant la guitarra. Idees millors i pitjors, més o menys treballades, però idees al cap i a la fi.
També m'he proposat que per a cada entrega, a part de penjar la tablatura, explicar una mica el riff principal. No en vídeo, però si per escrit, amb imatges i detallant les característiques que el defineixen. Així també aquells que em visiteu i toqueu la guitarra podeu interpretar-lo si us bé de gust. En aquest aspecte m'agradaria que els lectors del bloc en donéssiu la vostra opinió, se que serà difícil, però intentaré atreure-us per que sigueu més participatius!


Finalment, vull agrair tot el suport que rebo d'aquells que volen que tot això segueixi endavant, i cada setmana voleu un riff! 

Desitjo que el 2012 sigui un any ple de riffs, versions, i de tot el que tingui cabuda al Riff De La Setmana!

Salut i Rock & Roll

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Entrega 28 - Super Hero