SOBRE
el RIFF DE LA SETMANA


Què és el Riff De La Setmana?


El Riff De La Setmana (RDLS) és un bloc amateur dedicat a compartir aquelles idees musicals que em vagin sorgint. Ja siguin petites frases o fins i tot composicions musicals.


Subscripció al Riff De La Setmana

Podeu estar al dia de les publicacions del RDLS de dues maneres, per RSS o per correu. Si esteu acostumats a fer servir algun lector de RSS opteu per aquesta opció; i si preferiu rebre un correu electrònic cada cop que hi hagi una nova publicació, només cal que poseu el vostre correu electrònic a la casella situada a la dreta de la pàgina. La informació del vostre correu electrònic és secreta i només la sap Google, el Riff De La Setmana no rep cap llistat de subscriptors ni res, així que la subscripció és secreta.


Suport al Riff De La Setmana

Si trobes interessant el que surt en aquest bloc i t'agradaria donar-me el teu suport, només cal que facis clic a algun dels anuncis que apareixen a la pàgina. A tu no et costa res i m'estaràs ajudant a professionalitzar una mica els continguts.
També hi ha l'opció per als mes generosos de fer una donació a través de PayPal, amb un import lliure.
Així com, també podeu compartir el que creieu interessant amb els vostres coneguts a través de les xarxes socials o de la forma que creieu més adient.


Contacte

Si t'interessa contactar amb mi per qualsevol tema relacionat amb el Riff De La Setmana, l'adreça de correu electrònic és: manelfera.rdls@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
;