Entrega 18 - Trash 160

En l'entrega anterior vaig estar analitzant el riff 3/4 sobre una base 4/4, i per aquesta entrega havia de fer la comparativa entre un riff sobre una base 3/4 i 4/4. Però segueixo buscant una base 3/4 que satisfaci les necessitats de la comparativa. Properament la tindreu per aquí!

Tornant a l'entrega que ens ocupa, es tracta de l'evolució d'un riff que vaig composar fa uns cinc o sis anys i a força de donar-li voltes, ensenyar-lo a la gent i tocar-lo moltes vegades acaba sent totalment diferent al seu orígen. Podeu comprovar com ha quedat després d'una setmana intensa donant voltes al seu voltant i afegint totes aquelles idees que el podien fer més potent.



El riff en qüestió és el de l'inici, de 10" fins 30". El ritme des de 10" fins 47" és un 6/4, per continuar explorant els compassos menys comuns. I la resta, fins el final és de compàs 4/4. Recordo que el dia que vaig composar aquest riff era de marcat ritme rock suau, i al final ha acabat sent un fragment de trash metal, ple de semicorxeres i tocat a 160 polsacions per minut!

Gràcies per la teva visita, i recorda en fer algun click als anuncis!! ;)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Entrega 28 - Super Hero